top of page

Prasmingos Genčių dovanos vyrams ir moterims




Šventiniam laikotarpiui atėjus pradedame ieškoti atsakymo į dažnai kylantį klausimą “O ką dovanoti šiais metais?”. Tam, kad šis klausimas per daug neįkyrėtų, kviečiame vietoj materialių dovanų padovanoti reikšmingą gyvenimo patirtį!


Žemiau gali detaliau susipažinti su dovanų idėjomis, kurias siūlo Gentys.


Genties kuponai vyrams


Pažįstamų ar artimųjų rate turi vyrų, kurie nori geriau pažinti save ir savojo “Aš” poreikius? O gal siekia nepasiduoti aplinkos veiksniams ir perimti gyvenimo kontrolę į savo rankas? Genties kuponas vyrams gali būti tai, kas padės žengti pirmuosius žingsnius šių tikslų link. Padovanok jam patirtį, kuri jį džiugins visą gyvenimą!


Daugiau informacijos apie Gentis ir Genties kuponą vyrams rasi čia: https://www.gentys.lt/product-page/genties-kuponas 



Genties kuponai moterims


Nori sukurti kokybiškas draugystės ryšius, siekia geriau pažinti save ar ieško palaikančios aplinkos asmeninio augimo kelionėje - jei apibūdinome moterį, kurią Tu pažįsti, tai ką tik radai ir puikią dovaną jai! Genčių kuponas moterims padovanos jai kelių mėnesių patirtį, kuri praturtins jos gyvenimą naujais atradimais!


Daugiau informacijos apie Gentis ir Genties kuponą moterims rasi čia: TBC


Gentys Fest Vyrams


Jei Tavo vyras ar artimas draugas yra nuolat užsiėmęs ir neranda laiko sau, tai bilietas į Genčių Fest’ą gali būti puiki dovana! Paskutinį 2024 metų Birželį jis praleistų gamtos apsuptyje, taip geriau pažindamas save ir atrasdamas palaikančią bendruomenę.


Išankstinę bilietų prekyba į didžiausią Lietuvoje vyrų bendruomenės festivalį jau prasidėjo, tad nepraleisk progos padovanoti bilietą už geriausią kainą, nes vėliau jie brangs: https://www.gentys.lt/event-details/gentys-fest-24



Gentys Fest Moterims

Moterų Genčių Fest’as - tai asmeninio augimo festivalis, kur moterys gali atrasti palaikančią bendruomenę, įgyti naujų įgūdžių ir prasmingai praleisti laisvalaikį. Padovanok nepamirštamą vasaros savaitgalį mamai, sesei ar gerai draugei ir stebėk kaip ji auga! 

Išankstiniai bilietai dabar prieinami už geriausią kainą, nes vėliau jie brangs: https://www.moterugentys.lt/event-details/moteru-gentys-fest-24


bottom of page