top of page

Naujas Genčių etapas: Humanity Tribes


Sveiki!


Turime naujienų, kuriomis nekantraujame pasidalinti!


Pradėję Genčių veiklą, užsibrėžėme tikslą – padaryti pasaulį bent šiek tiek geresniu. Šiandien mes be galo džiaugiamės išmoktomis pamokomis, pasiektais rezultatais ir klestinčiomis Vyrų Gentimis.


Suprantame, kad vienišumas, emocinės traumos, artimo ryšio ir bendruomeniškumo trūkumas, neapsiriboja viena žmonių grupe. Tai paskatino mus ieškoti veiksmingų ir universalesnių sprendimų, todėl su džiaugsmu pristatome „Humanity Tribes“. Tai tarptautinis projektas, kuris skirtingoms visuomenės grupėms duos galimybę atrasti savąją gentį ir tapti įkvepiančios bei palaikančios bendruomenės dalimi.


„Humanity Tribes“ remiasi moksliniais metodais, pozityviaja psichologija ir kūrybiškomis inovacijomis. Vyrams, moterims ir LGBTQ+ asmenims galėsime pasiūlyti jiems subalansuotą genčių modelį. Toks principas leis išlaikyti bendradarbiavimą tarp skirtingų visuomenės grupių ir padės spręsti šių dienų psichologinius iššūkius plačiu mastu.


Kiekvieną genčių tipą kurs atskira ekspertų komanda, kuri bendrus „Humanity Tribes“ metodologijos principus pritaikys konkrečioms žmonių grupėms. Šis unikalus modelis leis kurti efektyvias programas, lanksčią bei klestinčią Genčių ekosistemą ir spręsti svarbius konkrečios bendruomenės iššūkius. .


Ar tai reiškia, kad dėmesys vyrų gentims sumažės? Visiškai ne! Net atvirkščiai, dirbdami su skirtingomis grupėmis įgysime naujos patirties, kuri bus naudinga atliepiant esamų gentainių poreikius.


Tai dar vienas svarbus žingsnis link pozityvios mūsų visų ateities.


Plačiau su projektu susipažinkite čia: www.humanitytribes.com

bottom of page